صفحه اصلی
برگزاری موفقیتآمیز نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل
![](https://www.sbu.ac.ir/documents/46019/223365089/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86+%D8%B3%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%85+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D9%88+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C+%D8%B2%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%B1+-%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86+1403.jpg/69871369-7ec0-dfb5-9dd7-5c8dc2747bf6?t=1738948173337)
نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار شد.
دکتر احمدرضا محرابیان، دبیر علمی سمپوزیوم با اعلام خبر فوق گفت: در این سمپوزیوم تخصصی بیش از 250 نفر از مدیران، متخصصان، صاحبنظران حوزه های زنبورداری، بوم شناسی، تغذیه، صنایغ غذایی، فیتوشیمی، گیاه پزشکی داروسازی، پزشکی، تجاری سازی، فرهنگ و زبان شناسی حوزه فرآورده های زنبور عسل مشارکت داشتند
عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی افزود: نخستین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل بیش از 80 مقاله شامل 21 سخنرانی و 65 پوستر تخصصی ارائه شد. در این سمپوزیوم چالش های این صنعت مورد بررسی قرار گرفت.