سمپوزیوم آنلاین اختلال طیف اُتیسم
  • 10327 بازدید
06 اسفند

سمپوزیوم آنلاین اختلال طیف اُتیسم در روز­های ۶ و ۷ اسفندماه 1399 توسط دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری سازمان بهزیستی کشور به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

در این سمپوزیوم دو روزه، سرآغاز خدمات رسمی به کودکان با اختلال طیف اُتیسم در اسفندماه 1379 تا اسفندماه 1399 مرور می‌شود. در روز نخست، پیشرفت هایی که در زمینه‌های خدمات آموزشی-توانبخشی، پژوهشی-علمی و تکنولوژیکی رخ داده است، توسط مسئولین، والدین، بالینیگران و پژوهشگران گزارش خواهد شد. در روز دوم، کارگاه‌هایی برای والدین، متخصصان، دانشجویان و مربیان/ درمانگران اختلال طیف اُتیسم به صورت رایگان برگزار خواهد شد.

میزبانی این سمپوزیوم بر عهده پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی است و از این پژوهشکده، دکتر حمیدرضا پوراعتماد و دکتر سعید صادقی به ترتیب دبیر علمی و دبیر اجرایی سمپوزیوم می ­باشند.

شرکت در این سمپوزیوم برای علاقمندان آزاد و رایگان است.علاقه مندان به شرکت در سمپوزیوم می توانند لینک زیر را به عنوان پیش ثبت نام تکمیل نمایند.

ثبت نام

1 نظر