تاریخچه

دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی فعالیت آموزشی خود را در سال 1351 در طبقه دوم ساختمان کنونی دانشکده اقتصاد به‌عنوان سازمان زبان‌های خارجی آغاز نمود. در سال 1355 نام این سازمان به دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی تغییر یافت. پس از انقلاب فرهنگی و بازگشایی دانشگاه‌ها، در سال تحصیلی 1360-1361 با پذیرش دانشجو به ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی منتقل شد. پس از جداسازی فضاهای مشترک، ساختمان دانشکده شکل مستقلی به‌خود گرفت و سرانجام در سال 1393 به ساختمان جدید و مستقل خود در چهار طبقه به مساحت حدود 6700 مترمربع، با امکانات کتابخانه، آزمایشگاه، سالن کنفرانس، سایت کامپیوتر، و فضاهای آموزشی مجهز به سیستم‌­های ویدئوپروژکتور بی‌سیم منتقل شد.

دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر با داشتن 42 عضو هیات‌علمی مجرب در حوزه‌های تخصصی روان‌شناسی، علوم تربیتی، مشاوره و علم اطلاعات و دانش‌شناسی و علوم تربیتی و با تحصیل بیش از 1000 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری به‌عنوان یکی از دانشکده‌های برجسته و پیشگام دانشگاه شهید بهشتی مطرح است. این دانشکده، همچنین با ارائه خدمات در مراکز مشاوره و روان‌شناسی در دانشگاه  خدماتش را در اختیار عموم افراد جامعه قرار داده است.

این دانشکده اکنون دارای چهارگروه علمی به شرح زیر است:
  • گروه علوم تربیتی
  • گروه روان‌شناسی