رویداد بازدید از آزمایشگاه بازی و فناوریهای پیشرفته یادگیری صبح روز هفتم آذر ۱۴۰۳ با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان علوم و تربیتی و روانشناسی دانشگاه خوارزمی در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست، جمعی از اساتید و دانشجویان از هر دو دانشگاه، از جمله دکتر یوسف مهدوینسب و دکتر سعید لطفی، اعضای هیئت علمی گروه تکنولوژی آموزشی و دکتر سعید طولابی، مدیر آموزش دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه خوارزمی، دکتر بهار بندعلی و دکتر پرستو علیخانی، اعضای هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، دکتر بندعلی به معرفی آزمایشگاه بازی و فناوریهای پیشرفته یادگیری پرداخت. وی توضیح داد که این آزمایشگاه در سال ۱۳۹۷ با حمایت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و معاونت پژوهشی دانشگاه تأسیس شده و در حوزههای متعددی از جمله طراحی و پیادهسازی نرمافزار، استانداردسنجی، ارائه مشاوره به گروههای مطالعاتی، خدمات پژوهشی، برگزاری رویدادها، و انجام آزمونهای کاربردپذیری و اثربخشی خدمات ارائه میدهد.
در ادامه وی درباره برخی از محصولات و خدماتی که با راهبری آزمایشگاه طراحی یا تولید شد توضیحاتی ارائه کرد. پروژههایی از قبیل طرح ملی مربیگری یادگیری الکترونیکی، موک طراحی بازیهای آموزشی دیجیتال، دوره یادگیری چگونه یاد گرفتن، دورههای الکترونیکی غیرهمزمان صلاحیتهای مدرسی در کلاسهای مجازی و شایستگیهای دیجیتال مدرسان، و همچنین تولید محتوای دیجیتال برای توسعه شایستگیهای مدیران و کارکنان سازمانهای غیرآموزشی از موارد مطرح شده بودند.
در ادامه نشست دکتر علیخانی درباره پروژههای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی آزمایشگاه مانند، میکروسکوپ مبتنی بر واقعی افزوده، اپلیکیشن آموزش شیمی مبتنی بر یادگیری همیارانه و واقعیت افزوده و نرمافزار واقعیت مجازی جهت آموزش HSE توضیحاتی را ارائه کرد. یک بازی جدی مبتنی بر واقعیت مجازی با هدف ارتقای شایستگی تدریس و یک اپلیکیشن مبتنی بر واقعیت افزوده به منظور احیای قلبی-ریوی نیز که خروجیهای دو رساله دکتری بودند توسط دانشآموختگان دکتری علوم تربیتی معرفی شدند.
در پایان این نشست، اساتید دو دانشگاه تمایل خود را برای همکاری و انجام پروژههای مشترک بین دانشگاهی اعلام کردند. پس از نشست، مهمانان به آزمایشگاه بازی و فناوریهای پیشرفته هدایت شدند و از نزدیک برخی از محصولات آزمایشگاه را مشاهده و تجربه کردند.